Fund Manager
PORTFOLIO MANAGEMENT SOFTWARE
Contact Us

Bulk Reconcile

Questions about updating prices or transactions in Fund Manager

Postby ricbertsch » Wed Mar 24, 2021 5:46 am

We are using Advisor and have a question regarding the bulk reconcilation. We download and import from 2 sources, DST and TD Ameritrade Instl. There are only a few DST accounts. We maintain following Sub Portfolios: Managed, UnManaged and Closed. I am only concerned on The Managed. In this Sub Portfolio (Managed) are each client and then each client has a Sub Portfolio for each account registration and account number.

My question is:

When bulk reconciling we will always have the few DST Accounts pop up as we are using the TD Ameritrade File to do so. Then we will get the 5 or so Portfolios that are holding DST accounts pop up as No Statement. It hasn't really been a problem but I was wondering is there a way to mark those DST Accounts within their Properties as exceptions to being reconciled?
Richard G. Bertsch CFP(tm)
ricbertsch
 
Posts: 80
Joined: Tue Mar 14, 2017 9:43 am
Location: Somers Point NJ

Postby Mark » Wed Mar 24, 2021 7:52 am

Hi ricbertsch,

No, there isn't, unless you created another level of hierarchy, like this:

Code: Select all
- Master
  - Managed
    - DST
    - TD Ameritrade
  - UnManaged
  - Closed

and then you could choose at what level you bulk reconcile, so you're only seeing the appropriate accounts.
Thanks,
Mark
Fund Manager - Portfolio Management Software
Mark
Site Admin
 
Posts: 9972
Joined: Thu Oct 25, 2007 2:24 pm
Location: Chandler, AZ

Postby ricbertsch » Wed Mar 24, 2021 8:04 am

Thanks Mark, But since we merge all sub portfolios for reporting and fee calculation per client it is probably best to keep it as it is. I was hoping that I was missing a way to check a block not to reconcile on the Sub-Portfolio Properties.

Ric
Richard G. Bertsch CFP(tm)
ricbertsch
 
Posts: 80
Joined: Tue Mar 14, 2017 9:43 am
Location: Somers Point NJ

Postby Mark » Wed Mar 24, 2021 8:13 am

Hi Ric,

Okay, just an idea... You would still have the ability to run reports at the Managed level in this situation.
Thanks,
Mark
Fund Manager - Portfolio Management Software
Mark
Site Admin
 
Posts: 9972
Joined: Thu Oct 25, 2007 2:24 pm
Location: Chandler, AZ


Return to Prices and Transactions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

FundManagerSoftware.com | Search | Site Map | About Us | Privacy Policy
Copyright © 1993-2021 Beiley Software, Inc. All rights reserved.