Fund Manager
PORTFOLIO MANAGEMENT SOFTWARE
Contact Us

Error:20073067:BIO routines:CONN_STATE:connect error

Questions about updating prices or transactions in Fund Manager

Postby B2B_Investing » Thu Jan 21, 2021 4:15 am

Hi Mark,

I am intermittently getting the following error after retrieving prices. I do not believe it is occurring with transaction retrieve

Error:20073067:BIO routines:CONN_STATE:connect error

It started happening over the last month or so. I also upgraded to the most recent version of the program in the timeframe; not sure if that is related.

Jason
B2B_Investing
 
Posts: 170
Joined: Wed Mar 19, 2014 8:44 am

Postby Mark » Thu Jan 21, 2021 9:02 am

Hi Jason,

Can you narrow it down to a specific quote server?
Thanks,
Mark
Fund Manager - Portfolio Management Software
Mark
Site Admin
 
Posts: 9972
Joined: Thu Oct 25, 2007 2:24 pm
Location: Chandler, AZ

Postby B2B_Investing » Thu Jan 21, 2021 7:19 pm

Yes. I am using Yahoo and Yahoo (Historical). I have used both for years and this is the first time encountering the error.

Jason
B2B_Investing
 
Posts: 170
Joined: Wed Mar 19, 2014 8:44 am

Postby Mark » Fri Jan 22, 2021 8:24 am

Hi Jason,

Do you maybe have an email alert set? This sounds like an error that might happen when your email settings aren't matching the mail server's requirements. Under "Options / Alerts...", do you have "Send Email Notification To:" turned on? If so, either turn it off, or check your settings under "Configure..." and verify they are working with the "Test" button.

I'm guessing that maybe when you retrieve prices, sometimes an alert is triggered, and thus the cause of the seemingly intermittent error messages.
Thanks,
Mark
Fund Manager - Portfolio Management Software
Mark
Site Admin
 
Posts: 9972
Joined: Thu Oct 25, 2007 2:24 pm
Location: Chandler, AZ

Postby B2B_Investing » Sun Jan 24, 2021 11:16 pm

You are correct Mark, email alerts are set up. It is odd since I am not getting the on screen alert and sometimes I get the on screen alert without the error message.

I think I know what the issue is. Can you confirm what version of SSL is being used by Fund Manager?

Jason
B2B_Investing
 
Posts: 170
Joined: Wed Mar 19, 2014 8:44 am

Postby Mark » Mon Jan 25, 2021 12:09 pm

Hi Jason,

I don't know the SSL version used... There is also TLS available if your mail server requires that.
Thanks,
Mark
Fund Manager - Portfolio Management Software
Mark
Site Admin
 
Posts: 9972
Joined: Thu Oct 25, 2007 2:24 pm
Location: Chandler, AZ


Return to Prices and Transactions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests

FundManagerSoftware.com | Search | Site Map | About Us | Privacy Policy
Copyright © 1993-2021 Beiley Software, Inc. All rights reserved.